[X] Archive

Thailand - Party Bucket

Roy Vivasi uit Engeland is op een full moon party in Koh Pangan. Lees meer over Thailand en boek een rondreis in Azië. Tijdens een full moon party in Thailand kun je een bucket bestellen, maar wat zit er nou precies in? Bekijk het op de video!

Laos - avontuurlijk tuben

Het leven in Laos lijkt wel een speeltuin! Lees meer over Laos en boek activiteiten in Laos. Pak je tube en ga de rivier op en stop bij barretjes voor een alcoholische versnapering. Als je het tuben zat bent, kun je volleyballen in de modder, neem een vlucht met de kabelbaan of duik de modder in. 't leven is een spel!

Vietnam - Halong Bay

Halong baai staat terecht op de UNESCO's werelderfgoedlijst. Er zijn weinig plekken op de wereld zo fascinerend en indrukwekkend als de rotsformaties aan de kust van Noord-Vietnam. Zet Halong Bay bij deze op je to see lijst! Lees meer over Vietnam en boek rondreizen in Vietnam.

Atlanta - de highlights

Atlanta is een stad in het oosten van Amerika. Vergeet Atlanta niet te bezoeken als je een roadtrip door Amerika maakt. Bekijk het filmpje voor inspiratie! Lees meer over Amerika en boek een tour in Atlanta.

Peru - de Salkantay trekking

Het landschap van Peru is geweldig. Dit kun je ervaren tijdens de 5-daagse Salkantay trekking door het Andes gebergte die eindigt bij de ruïnes van Machu Picchu. Lees meer over Peru en boek tours in Peru.

Queenstown - bungeejumpen

Bungeejumpen is uitgevonden op de plek van het filmpje, Queenstown, Nieuw-Zeeland. Hoe cool is het een bungeejump te maken op de plek waar het ooit begon! Iets voor jou? Lees meer over Nieuw-Zeeland en boek een tour in Nieuw-Zeeland.

Peru - sandboarden

De wereld is een speeltuin! Na een tocht door de woestijn bij Huacachina, beklim je de duinen en roetsj je naar beneden op een board. Een garantie op een adrenaline kick én zand op elke plek waar je nog wat ruimte overhad. Lees meer over Peru en boek tours in Peru.

Ecuador - leer Spaans

Waar kun je beter een taal leren dan waar de taal gesproken wordt? Nergens! De talenschool heeft goede leraren en organiseert leuke activiteiten en tours, zodat jij de Spaanse taal meteen toe kan passen. Lees meer over Ecuador en leer Spaans in Ecuador.

Vietnam - top 5

Oh, wat is het moeilijk 5 trekpleisters van Vietnam te kiezen. Er zijn er zoveel meer! Bekijk dit filmpje en zie de 5 plaatsen die je echt niet mag missen als je een reis in Vietnam maakt. Lees meer over Vietnam en rondreizen in Vietnam.

Ecuador - top 5

Er is veel te doen in Ecuador. Loop over de evenaar in Quito, kom oog in oog te staan met luipaarden in de Amazone, of word onderdeel van de ongerepte natuur van de Galapagos eilanden. Lees meer over Ecuador en leer Spaans in Ecuador.

Taupo - bungeejumpen!

Versla je hoogtevrees met een bungeejump! Lees meer over Nieuw-Zeeland en boek tours in Nieuw-Zeeland.

Japan - citytrippen in Tokyo

De mensen in Tokyo zijn erg vriendelijk, de architectuur van Japan is indrukwekkend en het nachtleven gaat tot laat door en is totally out there! Het eten is er ook nog eens goed. Reis af naar Tokyo. Lees meer over Tokyo en boek een rondreis door Japan.