[X] Archive

Fraser Island - 4WD avontuur

Welkom in het paradijs voor backpackers! Fraser Island (Australië) is één grote speeltuin! Lees meer over Fraser Island en boek een tour in Australië.

Cambodja - sfeerimpressie

Reis met ons mee naar Cambodja! Cambodja is een unieke bestemming, met fascinerende tempels en ruïnes van Angkor Wat. Relax op de mooie stranden, geniet van de indrukwekkende natuur en het eten is er heerlijk! Lees meer over reizen naar Cambodja of boek een rondreis in Cambodja.

Fraser Island verkennen met een jeep

Halverwege de Oostkust van Australië ligt het grootste zandeiland ter wereld: Fraser Eiland. Je komt er alleen met een ferry vanaf Hervey Bay en is alleen toegankelijk met een 4WD Jeep. Stap achter het stuur en verken het eiland vol Dingo's!

Hawaii Pacific University

Studeer in aan de Hawaii Pacific University met uitzicht op prachtige bergen. Bekijk het filmpje voor een indruk van het Hawaiiaanse leven als student van de universiteit. Lees over studeren in Amerika en de Hawaii Pacific University.

Musicians Institute in LA

Maak je dromen waar - als je de muziek in wilt dan is een studie aan de Musicians Institute een echte aanrader. Bekijk het filmpje voor een indruk. Lees over studeren in Amerika en de Musicians Institute.

Egypte - de hoogtepunten

Egypte is een prachtig land met veel hoogtepunten. Bezoek de piramiden maak een ritje door de woestijn op een kameel, bezoek oases, vaar over de Nijl of geniet van het mooiste uitzicht vanuit een luchtballon. Lees meer over Egypte of bekijk onze safari's en tours in Egypte.

Studentenleven op Curtin Uni

Hoe is het studentenleven als student van de Curtin Universiteit? Lees meer over studeren in Australië en Curtin University.

Argentinië, Brazilië en Bolivia

Met de Bamba Experience kom je overal. Naast vervoer organiseert de Bamba Experience leuke activiteiten en tours. Bekijk het zelf! Lees meer over Zuid-Amerika en boek tours.

Havana, Cuba - top 5

Havana in Cuba is een geweldige stad. Een must see is Oud-Havana. Een manier waarop je Havana kunt verkennen is door een tour te doen in een oldtimer. Als je aan het roadtrippen bent vergeet dan niet de mooie kustlijn van Havana te bekijken. Stop onderweg om lekker te eten, want de Cubaanse cuisine is om je vingers bij af te likken. Lees meer...

Costa Rica - adrenaline kick!

Zie hoe Ida uit Noorwegen zo vrij als een vogel tussen de boomtoppen van Costa Rica vliegt. Bekijk de prachtige natuur van Costa Rica eens vanuit een andere hoek (als je durft te kijken!) en vlieg zelf door de bomen van de jungle in Costa Rica. Lees meer over reizen in Costa Rica of boek activiteiten in Costa Rica.

Costa Rica - de 10 hoogtepunten

Deze video laat de 10 hoogtepunten van Costa Rica zien. Costa Rica heeft veel te bieden, denk aan spannende activiteiten zoals ziplinen, raften, wildlife spotten. Shop op de authentieke markten of leer Spaans op een talenschool in Costa Rica. Lees meer over reizen in Costa Rica of boek activiteiten in Costa Rica.

Cuba - in 2,5 minuten

Denk jij eraan naar Cuba te reizen? Geniet tijdens je reis naar Cuba op een van de 289 stranden en drink een heerlijke mojito. Waag een dansje in de muzikale straten, of rook een sigaar van de beste kwaliteit op de wereld. Lees meer over Cuba of boek een reis door Cuba.