[X] Archive

Buenos Aires - top 5

Wat is er toch veel te doen in Buenos Aires! Deze 5 dingen mag je niet missen. Ga met je nieuwe kapsel naar La Boca, eet een lekkere steak, ga keihard feesten en leer zelf de tango te dansen. Lees meer over Buenos Aires in Argentinië en boek tours in Argentinië.

Silvia - KILROY Utrecht

Je weet nooit wat er gebeurt tijdens je reis. Silvia kon niet terugvliegen vanwege de vulkaan in Ijsland. Ze bezocht vrijwilligerswerkprojecten in Zuid-Afrika. Silvia kan je alles vertellen over vrijwilligerswerk en reizen, dus maak een afspraak met Silvia bij KILROY in Utrecht.

Bolivia - Potosi mijnen

De lokale bevolking werkt elke dag diep onder de grond om geld te verdienen. Je kunt zelf een kijkje nemen in de mijnen... Lees meer over Bolivia en boek tours.

Bolivia - cultuur en natuur

Ontdek de veelzijdigheid van Bolivia. Het ene moment ben je in de jungle, dan sta je weer op een bergtop of maak je supergrappige foto's in de zoutwoestijn. Lees meer over Bolivia in Zuid-Amerika en boek tours.

Bolivia - zoutvlaktes

Maak je foto op de zoutvlaktes van Salar Uyuni in Bolivia: kruip in een pringles bus, laat je verpletteren onder een schoen of eet je reismaatje op. Oefening baart kunst! Lees meer over reizen naar Bolivia of boek een rondreis door Bolivia.

New York Film Academy

Leer de fijne kneepjes van het vak en leer hoe je films maakt! Lees over studeren in Amerika en de New York Film Academy.

The University of Sydney

Dit is een van de beste universiteiten in Azië en de Pacific. En Sydney is een topstad om te wonen. Lees meer over studeren in Australië en The University of Sydney.

Studeer aan de RMIT

Het Royal Melbourne Institute of Technology ligt midden in Melbourne. Leer je eigen videogames te maken. Je leert programmeren, design en gebruiksgemak. Lees meer over studeren in Australië en RMIT.

De lucht in? Ga naar RMIT

Het Royal Melbourne Institute of Technology ligt midden in Melbourne. Het imago van deze studie van de RMIT's is internationaal zeer goed! Is het aerospace and aviation programma iets voor jou? Lees meer over studeren in Australië en RMIT.

Ontwikkel apps aan de RMIT

Het Royal Melbourne Institute of Technology ligt midden in Melbourne. Leer games en iPhone apps te ontwikkelen op de RMIT. Lees meer over studeren in Australië en RMIT.

Geneeskunde aan de RMIT

Het Royal Melbourne Institute of Technology ligt midden in Melbourne. Is studeren aan de RMIT iets voor jou? Bekijk het zelf in de video.Lees meer over studeren in Australië en RMIT.

Hoogtepunten van Noord-Vietnam

Bekijk in deze video de highlights van Noord-Vietnam. Lees meer over Vietnam of boek een rondreis door Vietnam. Bekijk de mooie groene rijstvelden, de spectaculaire berglandschappen, de blauwe zee en witte stranden, en het beste van het beste qua eten. Verken Vietnam op de scooter, per boot en in de bus, want Vietnam heeft het allemaal!