[X] Archive

Costa Rica - met G Adventures

Reis samen met G adventures door Costa Rica. Lees meer over reizen in Costa Rica of boek activiteiten in Costa Rica. Laat je inspireren door deze reis met G adventures... Enjoy!

Costa Rica - Spaans leren

Je kunt natuurlijk het beste Spaans leren in een land waar ze de taal spreken. Wil je nog beter Spaans leren, dan kun je verblijven bij een gastgezin of neem privélessen. Lees meer over reizen in Costa Rica en leer Spaans in Costa Rica.

New York - top 10

Er is zoveel te doen in New York, dat een top 10 lang niet genoeg is. Bezoek het Vrijheidsbeeld, eet een lekkere hamburger in de Shake Shack, ga winkelen op Fifth Avenue, relax in Central Park en sluit de dag af in een club. Lees meer over Amerika en New York.

KILROY - be explordinary

'Be explordinary' is KILROY's call to you, who set high demands for yourself and for your own development. For you, who take the winding road instead of the freeway because that’s where the lessons in life are to be found. 'Be explordinary' is a way of thinking. It is a lifestyle where you take on the challenges you encounter on your path -...

Amerika - top 10 van de oostkust

De roadtrip brengt je langs Washington D.C., de Great Smoky Mountains National Park, Miami en New York. Bekijk het in de video. Lees meer over Miami en New York. Maak een roadtrip langs de oostkust van Amerika.

Amerika - top 10 van de westkust

De westkust van Amerika is een bezoekje waard! Maak een rondreis of roadtrip naar San Fransisco, Venice Beach in Los Angeles, Las Vegas en Yosemite National Park. Allemaal op een steenworp afstand van elkaar aan de westkust van Amerika. Lees meer over Yosemite National Park, Los Angeles en Las Vegas.

Californië - Santa Barbara

Santa Barbara is een prachtige plaats aan de kust van Californië. Geniet van zon, zee en strand met palmbomen en een achtergrond met bergen. Bekijk het zelf in het filmpje. Lees meer over Amerika en Californië.

Peru - top 10

Welkom in Peru! 10 backpackers nemen je mee naar 10 te gekke activiteiten in Peru. Ga zandboarden in Huachachina, bekijk pinguïns en zeeleeuwen bij Paracas Island, geniet van de zeevruchten in Mancora of doe de Salkantay Trek, een trekking in het Andesgebergte of bezoek de Machu Picchu. Lees meer over Peru en boek tours in Peru.

Ecuador, Peru - G adventures

Ga met een groep jonge reizigers op avontuur in Zuid-Amerika. G adventures verzorgt alles, zodat jij je kan richten op de cultuur en natuur van Ecuador en Peru. Bekijk het filmpje voor een indruk van de reis. Lees meer over Zuid-Amerika en boek tours in Zuid-Amerika.

Peru - verblijf in een gastgezin

Bekijk de video om te zien hoe het is in een gastgezin in Peru te verblijven. Het is een perfecte manier de lokale bevolking en cultuur te leren kennen. Lees meer over Peru en boek tours in Peru.

Los Angeles - City of Angels

L.A., The City of Angels, Los Angeles - er zijn veel verschillende namen voor Los Angeles, maar het komt allemaal op hetzelfde neer. Bezoek Rodeo Drive, The Walk of Fame en Hollywood. Lees alles over Los Angeles en tours in Los Angeles.

Bangkok - top 5

De metropool Bangkok sprankelt er op los. Verken de stad met een tuk tuk. Je kunt overal uitstappen, je kunt winkelen op markten als bijvoorbeeld de Chatuchak Weekend markt en de enorme winkelcentra in Bangkok. Vergeet zeker the Grand Palace in Thailand niet, het is een magische plek! Dans tot in de vroege uurtjes en ontmoet reismaatjes op Khao...