[X] Archive

Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaapstad is de populairste stad in Zuid-Afrika onder backpackers en andere jonge reizigers. Kaapstad heeft een relaxte vibe, het biedt enorm veel activiteiten, leuke accommodatie en heerlijk eten. Voor velen is Kaapstad de poort naar andere landen in het zuiden van Afrika, zoals Namibië en Mozambique. Lees meer over Kaapstad en Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika - dieren spotten

Dit zijn vijf dieren in het wild die je niet mag missen tijdens je reis door Zuid-Afrika: leeuwen, olifanten, neushoorns, haaien en pinguïns. Spot deze dieren tijdens een safari in Zuid-Afrika. Lees meer over Zuid-Afrika.

Kaapstad - Daddy Long Legs Hotel

Daddy Long Legs Art hotel biedt heel relaxte accommodatie voor de budget reiziger in Kaapstad. Daddy Long Legs ligt aan de levendige Long Street, bij check-in staat er een gratis biertje voor je klaar en er is gratis internet. Ook vind je er een paar bizarre kamers, zoals de Emergency Room en de "Please do not disturb" kamer. Lees meer over...

Studentenleven in Otago

Bekijk de campus van de universiteit van Otago. In Otago is ontzettend veel te doen. Ga de sneeuw in of surf op de golven van Otago. Oh ja, je moet ook nog studeren! Lees over studeren in Nieuw-Zeeland en de Universiteit van Otaga.

University of Otago

Bekijk de campus en de omgeving van de University of Otago. Lees over studeren in Nieuw-Zeeland en over University of Otago.

Ervaar Macquarie University

Het is belangrijk een goede indruk te krijgen van een Universiteit. Bekijk in de video wat internationale studenten van de Macquerie University in Sydney denken. Lees meer over studeren in Australië en Macquerie University.

Bangkok - New Road Guesthouse

Als je in Bangkok een hostel zoekt is het New Road Guesthouse perfect voor backpackers! Is Bangkok je eerste bestemming in Thailand? Maak het jezelf dan makkelijk en boek een startpakketje voor Bangkok. KILROY is gevestigd in het New Road Guesthouse en je kunt vanaf hier tours in Thailand boeken.

Studeren aan Monash Uni

Austen Mutso heeft al ervaren hoe het is aan de Monash University in Melbourne te studeren. Hij vertelt het in deze video. Lees meer over studeren in Australië en Monash University.

Studentenleven in Brisbane

Studeer in een geweldige stad met internationale studenten. Lees meer over studeren in Australië.

Stage in LA: graphic design

Leo loopt stage bij Süperfad, hij zorgt voor graphic design en animatie van beelden. Dankzij KILROY education werd het mogelijk een visum te krijgen en een stage te lopen in Amerika. Lees over stage lopen in Amerika.

Rio de Janeiro - top 5

Rio - is de tofste stad van Brazilië. Bezoek Christus de Verlosser, relax op het beroemde Ipanema strand, ga naar een voetbalwedstrijd, bezoek de unieke favelas en vergeet de zonsondergang vanaf Sugerloaf mountain niet te bekijken. Lees meer over Rio de Janeiro en boek een tour.

Chili - Villarica vulkaan

Het is even hard werken, maar als je aan de top van de Villarrica vulkaan bent, was het het dubbel en dwars waard! Lees meer over Zuid-Amerika en tours in Zuid-Amerika.