[X] Archive

Quito - hoogtepunten

Bezoek één van de hoogste steden ter wereld: Quito! De hoogte zorgt voor prachtige uitzichten op de Zuid-Amerikaanse hooglanden. Beklim vulkanen en loop over de evenaar. Moeilijk te evenaren! Lees meer over Zuid-Amerika en boek tours in Zuid-Amerika.

San Francisco - top 5

Het is ontzettend moeilijk een top 5 over San Francisco te maken, want er is zoveel om uit te kiezen. Bekijk het filmpje voor inspiratie over San Francisco. Lees over San Franscisco en tours in San Francisco.

Amerika - Yosemite National Park

Ga net als op dit filmpje hiken in het adembenemende Yosemite National Park. Lees over Yosemite National Park en Californië.

Amazones - slaap in de jungle

De beste manier de jungle te ervaren is er midden in te slapen. Je slaapt in een hutje met een klamboe en krijgt heerlijk eten. Dé manier voor een topervaring in de Amazones! Lees meer over Zuid-Amerika en boek tours in Zuid-Amerika.

Ecuador - cavia op het menu

Verbreed je horizon en eet het lokale eten in Ecuador: een cavia! Misschien raak je er zo aan verknocht dat je thuis de cavia van je broertje aan de bezem spiest en op de barbecue legt. Lees meer over Zuid-Amerika en boek tours in Zuid-Amerika.

Ecuador - jungle by night

's Nachts is de jungle compleet anders dan overdag. De nachtdieren zijn actief en zoeken hun eten. Hopelijk ben je niet bang voor spinnen... Lees meer over Zuid-Amerika en boek tours in Zuid-Amerika.

Thailand - slapen in een bungalow

Nina uit Noorwegen verblijft in een bungalow op Koh Chang. Lees meer over Thailand en tours in Thailand. Ze laat je alle ins- en outs van haar favoriete verblijfplaats tijdens haar reis in Thailand zien. Bij de accommodatie in Thailand kun je eten, internetten, boeken ruilen, van massages genieten en 's avonds kun je in de bar de hele nacht...

Santa Barbara City College

Bekijk samen met David het studentenleven in Santa Barbara. Hij combineert zijn studie met American Football in Santa Barbara. Lees over studeren in Amerika of studeren met een sportbeurs.

Cambodja - top 5

Cambodja is een land waar veel te doen is. Maak o.a. een bezoek aan Angkor Wat en zeil naar het drijvende dorpje Chong Kneas bij Siem Reap. Voel de magie van het koninklijk paleis Phnom Penh en geniet van zon, zee en strand tijdens eilandhoppen bij Shihanoukville. Lees meer over Cambodja of boek een rondreis door Cambodja.

Laos - top 5

Tijdens je rondreis in Laos kun je kiezen uit veel activiteiten. Wij raden de volgende 5 activiteiten aan: 1. Bezoek een ochtendritueel van de boeddhisten in Luang Prabang in Laos. 2. Ga tuben op de rivier in Vang Vieng in Laos. 3. Bezoek Vientiane, de hoofdstad van Laos. 4. Bekijk en duik in de groene wateren van de Kuang Si Waterfall 5. Neem...

Mexico - top 5

Viva Mexico! Buenos días señores y señoras! Bekijk 5 van de vele highlights van Mexico. Ontmoet de lokale bevolking, kom oog in oog te staan met de vriendelijke walvishaaien, geniet van de natuur en vier feest in Mexico! Tequila! Lees meer over Mexico en de tours in Mexico.

Cambodja - met G adventures

Reis met G adventures door Cambodja. Deze reis met een ervaren gids neemt je mee naar alle grote trekpleisters van Cambodja: denk hierbij aan een bezoek aan Angkor Wat, zeilen naar het drijvende dorpje Chong Khnea en een bustrip van Siem Reap naar Phnom Penh. Lees meer over Cambodja of boek een rondreis door Cambodja.