[X] Archive

Study Abroad Fair 2014

In september 2014 en 2015 kon je tijdens de jaarlijkse Study Abroad Fair van KILROY in de Winkel van Sinkel te Utrecht alles te weten komen over studeren en stage lopen in het buitenland. Wil jij er op 6 september 2016 ook bij zijn? Houd dan deze pagina in de gaten!

Filippijnen - Siargao Island

Geen idee wat er te doen is op Siargao Island in de Filippijnen? Hier een paar suggesties: Ga surfen, hang rond met de locals, ga eilandhoppen, ontdek grotten, ga snorkelen, ontspan op een van de vele stranden, huur een scooter of ga lekker goedkoop shoppen op de lokale markt! Meer informatie over de Filippijnen Lees ook over duiken en...

Rondreizen in Australië met Topdeck

Ervaar Australië met KILROY en Topdeck. Topdeck heeft 40 jaar ervaring en is speciaal voor jongeren van 18 t/m 30+.

Bolivia - top 5

Weet je niet wat je moet doen in Bolivia? Bekijk deze video voor inspiratie. La Paz is een must see, probeer de coco blaadjes of zoek het avontuur op. Lees meer over Bolivia in Zuid-Amerika en boek tours.

Milhouse Hostel in Cuzco, Peru

Het Milhouse hostel ligt twee blokken vanaf Plaza De Armas - middenin het centrum van Cuzco. Ontmoet hier leuke backpackers, pak leuke feestjes mee en ontdek Cuzco op jouw eigen manier. Meer over Peru, Cuzco en Spaans leren en vrijwilligerswerk bij het Milhouse hostel.

Vrijwilligerswerk: You2Africa

You2Africa neemt je mee langs de vrijwilligersprojecten in Kaapstad. Je krijgt inzicht in het vrijwilligerswerk, maar ook in de activiteiten in Kaapstad. Lees meer over vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika en vrijwilligerswerk in Kaapstad.

Kitesurfen in Portugal

Leer kitesurfen in Portugal. Het kitesurfkamp in Esposende is gelegen op een van de beste locaties in Europa om te leren kitesurfen. Boek jouw kitesurfkamp in Portugal hier.

Backpackguide Zuidoost-Azië

Met deze tips wordt Zuidoost-Azië nóg leuker! Tip 1: Check altijd je hotel voordat je betaalt Bekijk het filmpje voor meer tips. Lees over Azië en boek tours in Azië.

De hoogtepunten van Indonesië

Reizen in Indonesië is een geweldige ervaring! Prachtige vergezichten, heerlijk eten, chaotische straten, een geweldige mix van culturen - je zult het allemaal meemaken tijdens het reizen door Indonesië! Lees over Indonesië en bekijk rondreizen door Indonesië

Studentenleven Uni of South Australia

Studeren aan de University of South Australia in Adelaide is veel meer dan dat. Bekijk in dit filmpje hoe fijn het studentenleven in Adelaide is. Adelaide staat bekend om de vele festivals, ook heb je tijd om op het strand van Adelaide door te brengen. Een perfecte combinatie? Lees meer over studeren aan de University van South Australia.

Margo - KILROY education

Margo vertelt over haar buitenlandervaring en geeft tips tricks bij het plannen van jouw studie in het buitenland. Lees alles over studeren in het buitenland.

Studeren aan RMIT Vietnam

Deze studenten aan RMIT in Vietnam nemen je een dag mee: leer over de universiteit, de stad, de mensen en het studentenleven op de campus. Lees meer over studeren in Vietnam of het RMIT in Vietnam.