[X] Archive

Studeren aan RMIT Vietnam

Internationale studenten praten over de ervaring om aan het RMIT in Vietnam te studeren. Lees meer over studeren in Vietnam of het RMIT in Vietnam.

Japan - Tips & Tricks

Hoe pak je een eerste reis naar Japan aan? Je krijgt tips van de professionals! Meer informatie over Japan, boek rondreizen in Japan of reis met de trein door Japan.

Stage in Australië

KILROY bemiddelt in stageplekken in Australië in Marketing, Finance, HR, PR, IT en nog veel meer gebieden. De stages worden afgestemd met de opdracht die jij als stagiair hebt. Meer informatie over stage lopen in Australië en de FAQ.

Vrijwilligerswerk Wildcats

Wil je als vrijwilliger met katachtigen aan de slag? Bekijk hier alvast hoe een dag in het "wild Cat Sanctuary" in Bloemfontein, Zuid-Afrika eruit ziet. Lees alles over het Wild Cat Sanctuary en Vrijwilligerswerk.

Studeren aan Bournemouth University in Engeland

Er zijn meer dan 1500 internationale studenten op Bournemouth University uit 130 verschillende landen. Er zijn veel faciliteiten op de campus van Bournemouth. Ook zijn er veel leuke evenementen voor de internationale studenten. Meer info over Bournemouth University.

Boston, Amerika - Top 5

Tijdens een roadtrip door het oosten van de VS mag je Boston niet overslaan. Het is een van de oudste en rijkste steden van de Verenigde Staten en ademt een heel relaxte sfeer. Dit komt mede omdat Boston een echte studentenstad is, met meer dan 80 universiteiten en colleges in en rondom de stad. Lees meer over Boston en plan je roadtrip door...

Marokko - Een land van contrasten

Marokko is een land van contrasten. De stranden, woestijnen, oases en het prachtige berglandschap zijn slechts enkele dingen die een reis door Marokko zo divers maken. Lees meer over Marokko en bekijk onze rondreizen door Marokko.

Working Holiday in Canada

Canada staat wereldwijd bekend om z'n fantastische winterseizoen. Diepe poedersneeuw, een bruisend nachtleven en een prachtige natuur maken Canada tot een topbestemming voor wintersporters. Ben je tussen de 18 en 30 jaar en wil je graag werken tijdens het winterseizoen in Canada? KILROY en de Working Holiday Club kunnen je hierbij helpen! Lees...

Nieuw-Zeeland - surf en turf

Bekijk in het filmpje wat je allemaal in Nieuw-Zeeland kunt doen. De video is een goed sfeerbeeld van het leven in Nieuw-Zeeland, gemaakt door Tourism New Zealand. Lees meer over Nieuw-Zeeland en tours in Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland - festival time!

Tijdens je roadtrip naar het festival Rhythm and Vines in Gisborne kun je veel tussenstops maken met avontuur en gezelligheid. Bekijk het zelf! Deze video is van Tourism New Zealand. Lees meer over Nieuw-Zeeland en tours in Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland - Kiwi avontuur

Nieuw-Zeeland heeft zo ontzettend veel te bieden. Van hiken in de bergen, tot kiten op de zee of het strand, snowboarden in de sneeuw of spring uit een vliegtuig (met parachute). Een geweldige video van Tourism New Zealand. Lees meer over Nieuw-Zeeland en boek een tour.

Nieuw-Zeeland - muzikale reis

Reis samen met de heren van Bears with Guns door Nieuw-Zeeland. Een geweldige video van Tourism New Zealand. Lees meer over Nieuw-Zeeland en boek een rondreis door Nieuw-Zeeland.