[X] Archive

Studentenleven in Perth

Studeer in de stad met helderblauwe luchten, mooi uitzicht, prachtige stranden en een gezellige sfeer! Lees meer over studeren in Australië.

Studentenleven in Sydney

Elin laat zien hoe het is in Sydney te studeren! Zwicht jij net als Elin voor Australië? Lees meer over studeren in Australië.

Studentenleven in Brisbane

Brisbane is een heerlijke studiestad. Bekijk in het filmpje waarom! Lees meer over studeren in Australië.

Melbourne - working holiday

Phil uit Engeland werkt met zijn Working Holiday visum in Melbourne, Australië. Hij heeft een geweldige tijd. Hij werkt als barman in de Boatbuilders Bar. Lees meer over een working holiday in Australië of tours en activiteiten in Australië.

Brisbane - working holiday

Rob verdient zijn geld in een hostel in Brisbane. Je kunt een Working Holiday Visum aanvragen t/m je 30e. Het visum is een jaar geldig. Pak die kans! Lees meer over een working holiday in Australië of tours en activiteiten in Australië.

Rondleiding: Monash University

De campus van Monash University is in Melbourne. Je krijgt een rondleiding van internationale student Jamad. Lees meer over studeren in Australië en Monash University.

University of Western Australia

Perth is de zonnigste stad van Australië. Aan de University of Western Australia studeren meer dan 4500 internationale studenten uit 90 landen. Linn laat je zien hoe leuk het hier is! Lees meer over studeren in Australië en de University of Western Australia.

University of the Sunshine Coast

Hier schijnt de zon altijd! Het is een kleine universiteit, je krijgt de kans tussen de kangoeroes te studeren en af en toe een duik te nemen in het zwembad. Lees meer over studeren in Australië en University of the Sunshine Coast.

Campus van Sydney University of Technology

De Technische Universiteit in Sydney ligt in het centrum van de stad. Sivert uit Noorwegen laat de campus zien. Je kunt ook zien waar Sivert woont. Lees meer over studeren in Australië en University of Technology Sydney (UTS).

Queensland Uni of Technology

Queensland University of Technology is in Brisbane, Australië. Vicky uit Denemarken laat je de campus zien en hoe ze woont. Lees meer over studeren in Australië en Queensland University of Technology (QUT).

Rondleiding op Macquarie Uni

Macquerie University ligt vlakbij Sydney. Emma uit Brits-Colombia laat je de campus en de faciliteiten zien. Lees meer over studeren in Australië en Macquerie University.

La Trobe University tour

De universiteit ligt 14 km buiten Melbourne. Op La Trobe studeren veel internationale studenten. Conor neemt je mee en laat je de campus van La Trobe University zien. Lees meer over studeren in Australië en La Trobe University.