Website

Maak een roadtrip met een camper van Balkan Campers

Maak een geweldige roadtrip met een camper van Balkan Campers. Perfect voor jouw reisavontuur in de Balkan, in Slovenië en de buurlanden.

Golf 1 "Vučko" | Balkan Campers

Maak een geweldige roadtrip met een "Vučko" camper van Balkan Campers. Perfect voor jouw reisavontuur in de Balkan, in Slovenië en de buurlanden.

Durmitor National Park, Montenegro | KILROY

Ga backpacken en bezoek Durmitor National Park in Montenegro. Start jouw roadtrip en ontdek dit prachtige natuurgebied in de Balkan.

Roadtrip Slovenië, Kroatië & Bosnië Herzegovina | KILROY

Maak een roadtrip in het westen van de Balkan. Rijd met een camper door Slovenië, Kroatië en Bosnië Herzegovina. Ga op pad met een klassieke camper en geniet onderweg van de prachtige bezienswaardigheden in de Balkan.

Roadtrip Slovenië | KILROY

De ultieme roadtrip door Slovenië. Ga op pad met een klassieke camper en geniet van de prachtige uitzichten en cultuur van Slovenië.

Stork camper | Nest

Maak een geweldige roadtrip met een "Stork" camper van Nest. Perfect voor jouw reisavontuur in de Balkan, in Slovenië en de buurlanden.

Stork & Cuckoo camper | Nest

Huur een "Cuckoo" of "Stork" camper van Nest in Slovenië en maak een exotische roadtrip door de Balkan.

Interrail door Europa

Koop je Interrail pas en vertrek op een onvergetelijk avontuur met de trein door Europa. Reis door Europa's verborgen schatten, langs kleine dorpjes op het platteland, prachtige natuurlandschappen en grootsteden. Ontdek Europa op een andere manier.

Stray New Zealand Hop-On/Hop-Off buspas

Kies voor een van de populairste hop-on/hop-off buspassen in Nieuw-Zeeland en reis van de ene unieke, iconische bestemming naar de andere. De routes van Stray zijn zorgvuldig samengesteld en brengen je langs alle prachtige plekken in Nieuw-Zeeland. Jouw reisgids zal onderweg alles voor je regelen, inclusief dagelijkse overnachtingen. Dus het...

Kiwi Experience Buspas in Nieuw-Zeeland

Kiwi Experience is perfect als je Nieuw-Zeeland wilt verkennen. Met een groep reizigers van over de hele wereld maak je de mooiste avonturen mee in dit prachtige land! Kies uit een van de 25 routes op basis van wat je wilt zien, wat je wilt doen en hoe lang je de tijd hebt!

Baz Bus in Zuid-Afrika

De Baz Bus is de populaire Hop on/Hop off buspas voor backpackers in Zuid-Afrika. Het concept is eenvoudig: koop je buspas en maak een te gekke reis langs de busroutes van Baz Bus. Er zijn onderweg meer dan 180 hostels en lodges voor backpackers om uit te kiezen en meer dan 40 steden en dorpen waar je kunt uitstappen. Onderweg ontmoet je andere...

Stray Asia Hop-On/Hop-Off buspas

Met de bus door Zuidoost-Azië is een goedkope, flexibele en avontuurlijk manier van reizen. Met Stray koop je een ticket voor jouw droomroute door Thailand, Laos, Cambodja en/of Vietnam en kun je onderweg uitstappen waar en hoe lang je maar wilt! De bus rijdt langs alle bezienswaardigheden van deze landen en combineert deze met iets minder...